images/stories/slide/1.jpg
images/stories/slide/2.jpg
images/stories/slide/3.jpg

Контактирај директноФорум за контакт

Одговорите на анонимните обраќања можете да ги пронајдете тука

Членовите кои оставиле контакт email или телефон во директните обраќања, одговорите ќе ги добијат преку истите.

Пристапница

Доколку сакате да пристапите во Синдикатот на УПОЗ,можете да ја добиете пристапницата тука.

Пристапницата, одпечатена и пополнета доставете ја до претседателот на синдикланата организација.

Архива

Прирачник за КД

ЗДРУЖЕНИЕ НА ВОЗАЧИ НА ГРАД СКОПЈЕ

ЗДРУЖЕНИЕ НА ВОЗАЧИ НА ГРАД СКОПЈЕ за членовите на Синдикатот на УПОЗ нуди плаќање по НАЈПОВОЛНИ услови.

За сите членови на Синдикатот на УПОЗ (вклучувајќи ги и членовите на нивните потесни семејства) ЗДРУЖЕНИЕ НА ВОЗАЧИ НА ГРАД СКОПЈЕ нуди плаќање на ШЕСТ (6) рати за услугите за изготвување на комплетна документација и вршење технички преглед и регистрација на возила.

ЗДРУЖЕНИЕ НА ВОЗАЧИ НА ГРАД СКОПЈЕ ги нуди своите услуги на територијата на град Скопје. За локациите за технички преглед на ЗДРУЖЕНИЕ НА ВОЗАЧИ НА ГРАД СКОПЈЕ кликни ТУКА.

Лице за контакт:

ПОТРЕБНИ ДОКУМЕНТИ:

*НАПОМЕНА: Членовите на Синдикатот на УПОЗ без потребната документација немаат право на користење на услугите

ПОДРЖУВАЧ НА СИНДИКАТОТ

     

Корисни линкови

Билтен