После низата разговори и разговорот што беше остварен денес со Министерката за правда Рената Дескоска се поизвесно е дека ќе ...

Во очекување на средбата со претседателот на Владата на Република Македонија, Зоран Заев, да потсетиме дека Синдикалната организација при Јавните ...

Трета сесија на Работната група 2 - Социјалната политика и вработување во организација на Национална конвенција за европска унија во ...

Во врска со соопштението на Претседателот на Судскиот буџетски совет Зоран Караџовски од 03.12.2018 година, Синдикалната организација при Јавните обвинителства ...

Веднаш по завршување на состанокот на Синдикатот на УПОЗ и Здружението на судска администрација (ЗСА) одржан на 03.12.2018 година, претставници ...

Претседателот на Судскиот совет на Р. Македонија, по службена должност претседател и на Судскиот буџетски совет во текот на вчерашниот ...
Load More
Epsu

Видеа

More Videos
Watch the video