Часовници

My Time

MY TIME LOGO

MY TIME е компанија со семејна традиција од 1920-та година за продажба, дистрибуција и сервисирање на високо квалитетни часовници и накит. Нашите брендови на часовници и накит се застапени во продажните места во Скопје, Тетово, Куманово, Гостивар, Битола, Струга и Охрид. Нашите локации може да ги видите на следниов линк: https://www.mytime.mk/prodavnici 

Воедно нашето портфолио опфаќа 28 различни светски познати брендови на часовници и накит. За целосен преглед на нашата понуда кликнете на следниов линк: https://www.mytime.mk/brands 

Само за членовите на Синдикатот на УПОЗ нудиме можност за купување на шест рати во сите продажни салони на MY TIME. 

Оваа понуда е ексклузивна и важи за целосниот асортиман кој го нуди MY TIME. 

Тековните акции и попусти од MY TIME CLUB  не се вклучени доколку се купува на рати, освен во Outlet продавниците на MY TIME. 

ПОТРЕБНИ ДОКУМЕНТИ: 

Следете не за повеќе информации: 

https://www.mytime.mk/ 

https://www.facebook.com/mytimemk/ 

https://www.instagram.com/mytime.mk/ 

 

Epsu