Денес во просториите на Синдикатот на УПОЗ, се потпиша Колективниот договор за вработените во Општина Берово.  Колективниот договор од страна на ...

Синдикатот на УПОЗ испрати писмено барање до Судскиот буџетски совет за правилна исплата на додатоците и надоместоците на плата, но ...

Незаинтересираноста на Владата да ги почитува правата од Колективниот договор за државната управа, локалната самоуправа и правосудните органи, Синдикатот на ...

За прв пат во историјата на Македонија добивме отказ на Колективен договор. Ова е преседан во социјалниот дијалог и колективното преговарање ...

Вчера 16.11.2022 година, во просториите на ССМ, се одржа работен состанок со претседателите на синдикалните организации при Синдикатот на УПОЗ ...

Од 26. до 28. октомври, во Охрид, Секцијата на млади при Синдикатот на УПОЗ, одржа работилница насловена "Нова сила на младинското ...

Денес, 21.10.2022 година, во просториите на Општина Крива Паланка, се потпиша нов Колективен договор за вработените во Општина Крива Паланка. ...
Load More
Epsu

Видеа

More Videos
Watch the video