На средбата со Министерството за информатичко општество и администрација (МИОА), преставниците на Синдикатот на УПОЗ, го искажаа ставот на Синдикатот ...

Вицепремиерот Битиќи, денес ни порача дека кратењето на плати не треба да го сфатиме лично. А, како да го сфатиме?  Неофицијалните ...

Денес, 06.10.2022 година, во простирите на Општина Штип, се потпиша Колективниот договор за вработените во Општина Штип.  Колективниот договор од страна ...

Денес, во просториите на Синдикатот на УПОЗ, беше потпишан Колективниот договор за вработените во Општина Росоман. Овој Колективен договор беше ...

На ден 19.09.2022 година, во просториите на Општина Дојран, се потпиша Колективен договор за вработените во Општина Дојран. Колективниот договор ...

Во просториите на Општина Ново село на ден 19.09.2022 година, со кој се унапредија правата на вработените од работен однос во Општина ...

Денес по иницијатива на Синдикатот на УПОЗ и синдикалната организација при ФЗОМ, се одржа работна средба со Директорите на фондот ...
Load More
Epsu

Видеа

More Videos
Watch the video