Членовите на Синдикатот на УПОЗ преку Солидарниот фонд, со поднесување на целосна документација за остварување на неповратна парична помош за ...

Денес, 25.08.2022 година, во просториите на Општина Кавадарци, беше потпишан Колективениот договор за вработените во Општина Кавадарци, со кој се ...

Денес, 24.08.2022 година, во просториите на Општина Петровец, се потпиша Колективен договор за вработените во Општина Петровец.  Колективниот договор од страна ...

Денес во просториите на Општина Кавадарци, беше остварена работна средба помеѓу Генералниот секретар на Синдикатот на УПОЗ Бојан Трипуноски и ...

На ден 19.07.2022 година, во просториите на Општина Богданци, Претседателот на Синдикатот на УПОЗ Трпе Деаноски и претседателот на Синдикалната ...

Во просториите на Општина Центар претседателот на Синдикатот на УПОЗ Трпе Деаноски и претседателот на СО при Општина Центар Лидија ...
Load More
Epsu

Видеа

More Videos
Watch the video