Претседателот на Синдикатот на УПОЗ Трпе Деаноски заедно со Министерот за информатичко општество и администрација Адмирим Алити, дебатираа во емисијата ...

Излезенота во сите синдикални организации беше во голем број што покажува дека сите членови на Синдикатот на УПОЗ и останатите ...

На 31.03.2022 година, во Скопје, се потпиша Колективниот договор за вработените во Фондот за пензиско и инвалидско осигурување на Македонија. ...

Наместо во овој период да се одржуваат редовни средби со синдикатите и да се најдат решенија за исплата на минималната ...

Синдикатот на УПОЗ во изминатиот период презеде конкретни активности и оствари средби со Министрите за труд и социјална политика, информатичко ...

Скалесто зголемување на платите во администрацијата и правосудството, измената на посебните закони кои ги регулираат платите во администрацијата и правосудството ...
Load More
Epsu

Видеа

More Videos
Watch the video