Синдикатот на УПОЗ и Здружението на судска администрација, денес пред Основниот граѓански суд одржаа протест на кој го искажаа својот ...

Усогласување на платите, исплата на регрес за годишен одмор, добивање на бенифициран стаж, беа дел од барањата на вработените од ...

Денес пред Царинската управа, вработените и членови на Синдикатот на УПОЗ одржаа предупредувачки протест кој беше организиран со едно единствено ...

Итно решение на проблемот со додатоците на плата и висината на платите на вработените во судската служба беа главни прашања ...

Во фер и натпреварувачка атмосфера од 01.06 до 04.06.2023 година, во Хотелскиот комплекс Метропол во Охрид, се одржаа 28-мите спортски ...

Вчера 09.05.2023 година, во просториите на Царинската управа, Претседателот на Синдикатот на УПОЗ Трпе Деаноски и претседателот на Синдикалната организација ...
Load More
Epsu

Видеа

More Videos
Watch the video