На 31.03.2022 година, во Скопје, се потпиша Колективниот договор за вработените во Фондот за пензиско и инвалидско осигурување на Македонија. ...

Наместо во овој период да се одржуваат редовни средби со синдикатите и да се најдат решенија за исплата на минималната ...

Синдикатот на УПОЗ во изминатиот период презеде конкретни активности и оствари средби со Министрите за труд и социјална политика, информатичко ...

Скалесто зголемување на платите во администрацијата и правосудството, измената на посебните закони кои ги регулираат платите во администрацијата и правосудството ...

Во месец април 2020 година, Синдикатот на УПОЗ од Солидарниот фонд, прв од Синдикатите започна да врши исплата на неповратна ...

Преставниците на Синдикатот на УПОЗ на денешната средба го запознаа Министерот за правда проф. д-р Никола Тупанчески за проблемите со ...
Load More
Epsu

Видеа

More Videos
Watch the video